Saya bersama vice president @motoguzzimsia Encik Mohd Isa Ismail dan salah seorang staff pejabat juga merangkap mekanik terbaik workshop Moto Guzzi Malaysia @rajasusrina . #motoguzzimalaysia
Saya bersama vice president @motoguzzimsia Encik Mohd Isa Ismail dan salah seorang staff pejabat juga merangkap mekanik terbaik workshop Moto Guzzi Malaysia @rajasusrina . #motoguzzimalaysia

Saya bersama vice president @motoguzzimsia Encik Mohd Isa Ismail dan salah seorang staff pejabat juga merangkap mekanik terbaik workshop Moto Guzzi Malaysia @rajasusrina . #motoguzzimalaysia

Aku perati je jenk buat ape je kat phone lama2, skali tengok dia tengah purchase ep #anginkencang kat itunes! Terharu gila! terima kasih sangat2 semua yg support beli lagu2 saya secara digital. InsyaAllah september ni CD release boleh lah yg tak familiar dengan shopping online boleh dptkan cd.
Aku perati je jenk buat ape je kat phone lama2, skali tengok dia tengah purchase ep #anginkencang kat itunes! Terharu gila! terima kasih sangat2 semua yg support beli lagu2 saya secara digital. InsyaAllah september ni CD release boleh lah yg tak familiar dengan shopping online boleh dptkan cd.

Aku perati je jenk buat ape je kat phone lama2, skali tengok dia tengah purchase ep #anginkencang kat itunes! Terharu gila! terima kasih sangat2 semua yg support beli lagu2 saya secara digital. InsyaAllah september ni CD release boleh lah yg tak familiar dengan shopping online boleh dptkan cd.

Risau gak aku tengok epin belajar main keyboard ngan gitar serentak.. elakkan isim je kawan aku ni.
Risau gak aku tengok epin belajar main keyboard ngan gitar serentak.. elakkan isim je kawan aku ni.

Risau gak aku tengok epin belajar main keyboard ngan gitar serentak.. elakkan isim je kawan aku ni.

Selamat ulang tahun ke 10 Kosmo ! By @cahayaasmawi “Noh”
Selamat ulang tahun ke 10 Kosmo ! By @cahayaasmawi “Noh”

Selamat ulang tahun ke 10 Kosmo ! By @cahayaasmawi “Noh”

Sisi paparazzi oleh Si Gadis Super Talented @sherry_alhadad “@mohammadnohbinsalleh play the old tune #memoryaswara #zamanmudamudi”
Sisi paparazzi oleh Si Gadis Super Talented @sherry_alhadad “@mohammadnohbinsalleh play the old tune #memoryaswara #zamanmudamudi”

Sisi paparazzi oleh Si Gadis Super Talented @sherry_alhadad “@mohammadnohbinsalleh play the old tune #memoryaswara #zamanmudamudi”

Ngan puan hajjah di naan corner.. suk semandin makan kebab eh! Hihihihiii
Ngan puan hajjah di naan corner.. suk semandin makan kebab eh! Hihihihiii

Ngan puan hajjah di naan corner.. suk semandin makan kebab eh! Hihihihiii

Segan gila jumpa legend2 petang tadi.. by @broayip “@mohammadnohbinsalleh in the house! Tx for coming bro! Nasib baik x hujan! Hahaha…. #hujan #naked13 #klvf2014”
Segan gila jumpa legend2 petang tadi.. by @broayip “@mohammadnohbinsalleh in the house! Tx for coming bro! Nasib baik x hujan! Hahaha…. #hujan #naked13 #klvf2014”

Segan gila jumpa legend2 petang tadi.. by @broayip “@mohammadnohbinsalleh in the house! Tx for coming bro! Nasib baik x hujan! Hahaha…. #hujan #naked13 #klvf2014”

Alhamdulillah sempat berjumpa MB Perak di #klvintagefestival #klvf2014
Alhamdulillah sempat berjumpa MB Perak di #klvintagefestival #klvf2014

Alhamdulillah sempat berjumpa MB Perak di #klvintagefestival #klvf2014

By @noorapali “TODAY 8/30/2014 Syrian army(assads army) bomb Homes killing 52 people. Everyday they experience bombs from the Assad regime. This brought tears to my eyes. PLEASE DON’T IGNORE THEM AND DON’T FORGET THEM!! THEY ARE SUFFERING!!! YA ALLAH(SWT) HELP AND PROTECT THEM! Please PRAY For Them!!!” via @PhotoRepost_app
By @noorapali “TODAY 8/30/2014 Syrian army(assads army) bomb Homes killing 52 people. Everyday they experience bombs from the Assad regime. This brought tears to my eyes. PLEASE DON’T IGNORE THEM AND DON’T FORGET THEM!! THEY ARE SUFFERING!!! YA ALLAH(SWT) HELP AND PROTECT THEM! Please PRAY For Them!!!” via @PhotoRepost_app

By @noorapali “TODAY 8/30/2014 Syrian army(assads army) bomb Homes killing 52 people. Everyday they experience bombs from the Assad regime. This brought tears to my eyes. PLEASE DON’T IGNORE THEM AND DON’T FORGET THEM!! THEY ARE SUFFERING!!! YA ALLAH(SWT) HELP AND PROTECT THEM! Please PRAY For Them!!!” via @PhotoRepost_app

Siapa perlukan brake depan? #klvf2014
Siapa perlukan brake depan? #klvf2014

Siapa perlukan brake depan? #klvf2014

Tahniah #omgkualalumpur first event! Berbangga dpt support 1st event di #klvf2014 !
Tahniah #omgkualalumpur first event! Berbangga dpt support 1st event di #klvf2014 !

Tahniah #omgkualalumpur first event! Berbangga dpt support 1st event di #klvf2014 !

Anak muda, hargai lah kemerdekaan yang kita jalani sekarang ini. By @free_my_palestine_and_syria “Can you imagine being afraid that you’ll be abducted? Can you imagine being afraid your child will be abducted? 1 Palestinian child is abducted every 2 hours of Israeli soldiers. There is no reason an their crime is because they are Palestinian”
Anak muda, hargai lah kemerdekaan yang kita jalani sekarang ini. By @free_my_palestine_and_syria “Can you imagine being afraid that you’ll be abducted? Can you imagine being afraid your child will be abducted? 1 Palestinian child is abducted every 2 hours of Israeli soldiers. There is no reason an their crime is because they are Palestinian”

Anak muda, hargai lah kemerdekaan yang kita jalani sekarang ini. By @free_my_palestine_and_syria “Can you imagine being afraid that you’ll be abducted? Can you imagine being afraid your child will be abducted? 1 Palestinian child is abducted every 2 hours of Israeli soldiers. There is no reason an their crime is because they are Palestinian”

Saya dan Gusti Putri di tayangan ulang tahun ke10 Puteri Gunung Ledang .. terima kasih @tiarajacquelina! Tahniah kepada semua team PGL. So far experience yang sangat dasyat menonton filem nusantara terbaik sepanjang zaman bersama cast2 nya.. rasa dalam filem! Heeeeeeee..
Saya dan Gusti Putri di tayangan ulang tahun ke10 Puteri Gunung Ledang .. terima kasih @tiarajacquelina! Tahniah kepada semua team PGL. So far experience yang sangat dasyat menonton filem nusantara terbaik sepanjang zaman bersama cast2 nya.. rasa dalam filem! Heeeeeeee..

Saya dan Gusti Putri di tayangan ulang tahun ke10 Puteri Gunung Ledang .. terima kasih @tiarajacquelina! Tahniah kepada semua team PGL. So far experience yang sangat dasyat menonton filem nusantara terbaik sepanjang zaman bersama cast2 nya.. rasa dalam filem! Heeeeeeee..

Amukan @daddyeddy