Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua keluarga, kawan2, kenalan dan semua yang mengenali saya dan Puan Hajjah. Kami ingin memohon maaf keatas kesalahan kami terhadap semua, tak kira yang disengajakan atau tidak, yang disedari atau tidak. Terima lah selfie raya edisi khas dari saya dan puan Hajjah kaler itamputeh ! Hehehehe As salam mualai kum!

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua keluarga, kawan2, kenalan dan semua yang mengenali saya dan Puan Hajjah. Kami ingin memohon maaf keatas kesalahan kami terhadap semua, tak kira yang disengajakan atau tidak, yang disedari atau tidak. Terima lah selfie raya edisi khas dari saya dan puan Hajjah kaler itamputeh ! Hehehehe As salam mualai kum!

Pillow talk time tido kat rnr otw balek kelantan. Teringat time tour #hjnxlmb2013 pillowtalk @wingmengsg @fungusinthemilk @jananair @epainahmad @emmevamp @xizzatuzainix

Pillow talk time tido kat rnr otw balek kelantan. Teringat time tour #hjnxlmb2013 pillowtalk @wingmengsg @fungusinthemilk @jananair @epainahmad @emmevamp @xizzatuzainix

By @nazzib “#sangpenikam by @mohammadnohbinsalleh
Dalam terang malam
ku cari semua yang telah padam
Dari suaramu
dendam dan rindu fana
Dan ku melayang
terhempas kenyataan yang membunuhku
Dalam jiwa ku yang memimpikan rindu… Namun ku tersadar
Harkat pilu yang menyintai rejam
Kau lah putri ayu
Yang Kan menyimpan dendam
Dan ku berjalan
Menghampiri kenyamanan yang Kan ku hujam
Dalam dosaku
Aku telah mencarimu…
Tak bisakah
Ku gantikan semua yang tercela
Akan ku renggut kebahagiaanmu
Wahai putri ku
Maafkan ku lepas pesan ini
Kau kan memburu ku
Dalam benci mu… From #anginkencang ep” via @PhotoRepost_app @javierpaloh @dinkaz @mayumiharyoto

Selamat pagi ! Boleh request #Anginkencang di radio station kegemaran anda sekarang! Boleh purchase digital versionep penuh 6 lagu di #itunes and #KKBOX juga! CD insyaAllah release beberapa minggu lepas raya .. terima kasih!!

Selamat pagi ! Boleh request #Anginkencang di radio station kegemaran anda sekarang! Boleh purchase digital versionep penuh 6 lagu di #itunes and #KKBOX juga! CD insyaAllah release beberapa minggu lepas raya .. terima kasih!!

Innalilahi wa Innalilahi rajeoon. By @ahmedwong “A doctor cries while standing next to a table with the bodies of four dead children in overflowing morgue of the Shifa hospital in #Gaza City on July 20, 2014.”

Innalilahi wa Innalilahi rajeoon. By @ahmedwong “A doctor cries while standing next to a table with the bodies of four dead children in overflowing morgue of the Shifa hospital in #Gaza City on July 20, 2014.”

"Junaidi Aswawi bin Suhaimi! Mama cakap apa?!" #photobomb #tokyotribe2 #kamenrider

"Junaidi Aswawi bin Suhaimi! Mama cakap apa?!" #photobomb #tokyotribe2 #kamenrider

#jomtahhajud

#jomtahhajud

Waaaahhh.. ada orang sediakan sahur untuk saya sandwich,  ribena skali ngan nota peringatan! Thankyou @mizznina1780 ♡♡♡

Waaaahhh.. ada orang sediakan sahur untuk saya sandwich, ribena skali ngan nota peringatan! Thankyou @mizznina1780 ♡♡♡

By @mizznina1780 “Powerful tips for the last 10 nights #RamadanWithADifference #Lailatul-Qadr” via @PhotoRepost_app

By @mizznina1780 “Powerful tips for the last 10 nights #RamadanWithADifference #Lailatul-Qadr” via @PhotoRepost_app

Atas belas kasihan teman2 jugak la nak settlekan bilek ni.. Alhamdulillah.  Terima kasih @bawalpower emmevamp @kojack1312

Atas belas kasihan teman2 jugak la nak settlekan bilek ni.. Alhamdulillah. Terima kasih @bawalpower emmevamp @kojack1312

#AnginKencang music video. Boleh download ep di itunes now!

By @sonymusicmy “Selain di #iTunes, korang pun boleh dengarkan #EP @mohammadnohbinsalleh - Angin Kencang di #KKBOX. Layari http://kkbox.fm/IU0E2Q sekarang. #NohSalleh #AnginKencang #AlbumBaru” via @PhotoRepost_app

By @sonymusicmy “Selain di #iTunes, korang pun boleh dengarkan #EP @mohammadnohbinsalleh - Angin Kencang di #KKBOX. Layari http://kkbox.fm/IU0E2Q sekarang. #NohSalleh #AnginKencang #AlbumBaru” via @PhotoRepost_app